Bandensupport

Als bandenspecialist kunnen wij je altijd de juiste band voorstellen. Ongeacht het type band, merk, maat of prijscategorie, wij stellen enkel de beste banden voor. Via Toyota België kunnen wij snel leveren aan scherpe prijzen. De meeste banden hebben we zelfs in stock.

BANDENSUPPORT

Covamo houdt u veilig op de weg

Bij een onderhoud kijken we
ook even uw banden na…

Wanneer de wagen onderhouden wordt bij Covamo, worden de banden altijd nagekeken. Bij het vaststellen van bandenslijtage kunnen wij deze meteen vervangen aangezien wij de meeste banden op stock hebben liggen.

Hierdoor verliest u geen kostbare tijd en kan u met een veilige wagen terug de baan op. De wielen worden ook telkens uitgebalanceerd zodat ieder wiel over zijn omtrek even zwaar is. Dit is bevorderlijk voor uw rijcomfort en veiligheid maar heeft ook een positief effect op uw bandenslijtage.

.

Perfect instellen van bandendruksensoren

Alle type banden op stock

Bandenhotel

Professionele apparatuur

Uitlijning

Herstelling

Velgenshop

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

WAAROM SCHAKEL IK HET BEST OVER OP WINTERBANDEN

Een winterband heeft meer grip bij winterse omstandigheden zoals sneeuw, maar ook bij temperaturen onder de 7°C. In België zijn ze niet verplicht maar dragen wel bij tot de veiligheid. Ze verkleinen het risico op aquaplanning, verbeteren de wegligging en verkorten de remafstand met gemiddeld 15%.

KAN IK MIJN BANDEN OOK STOCKEREN

U bent overtuigd van de voordelen van winterbanden maar u heeft gebrek aan ruimte om uw banden thuis op te slaan? Covamo biedt u de dienst Bandenhotel aan.
Wij stockeren uw zomer/winterwielen gedurende het jaar. U hoeft dus niet langer te bezuinigen op veiligheid door gebrek aan plaats.

HET LAMPJE VAN DE BANDENSPANNING BRANDT

Recente Toyota-modellen geven aan wanneer de bandendruk in één van de vier banden te hoog of te laag is. Dit om u erop attent te maken dat de bandendruk moet worden nagekeken. Bij Covamo worden bij het wisselen of vervangen van banden, de correcte TPMS gegevens altijd ingeladen. Hierdoor kan u gerust zijn dat de banden altijd op de juiste druk staan.