Contacteer ons
Wij zijn er voor jou!

Via onze website hebben we getracht u een algemeen beeld te geven van wat we als Covamo voor u kunnen betekenen. Maar misschien was u op zoek naar iets specifieks wat we zijn vergeten aan te kaarten? Aarzel dan niet om hieronder uw vraag te formuleren, we lezen uw schrijven met aandacht en trachten u zeker van het juiste antwoord te voorzien. 

8 + 13 =

COVAMO CENTER BALEN

Soef 165
B-
2490 Balen

Openeningsuren

Maandag-vrijdag: 8u30-18u00
Zaterdag: 10u00-16u30
Zon- en feestdagen: gesloten

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

WAT IS EEN HYBRIDE WAGEN ?

Een hybride auto is níet hetzelfde als een volledig elektrische auto. Het verschil zit erin dat een hybride voertuig gebruikmaakt van twee motoren: een verbrandingsmotor en een elektromotor. De verbrandingsmotor haalt brandstof uit de brandstoftank – diesel of benzine. De elektromotor draait op stroom uit de accu in de auto.

Het grootste en bekendste voordeel van een hybride auto is dat het veel zuiniger rijdt dat een auto op benzine of diesel. Vooral handig als je veel aan lage snelheid rijdt (<70 Km/u) of regelmatig in een file belandt. Andere voordelen zijn:

 

  • Minder uitstoot
  • Milieuvriendelijk – ook goed voor je imago
  • Fiscale voordelen
  • Moet niet opgeladen worden

IK HEB INTERESSE IN EEN TOYOTA, KAN IK EEN OFFERTE KRIJGEN?

Onze verkopers zullen graag een offerte voor u maken en uw vragen beantwoorden. U kan ons contacteren via sales@covamo.be , of gewoon langskomen in onze toonzaal. Als u eerst hier een afspraak maakt zorgen wij ervoor dat wij al de tijd voor u hebben en zetten we de koffie reeds klaar. 

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK VOOR EEN ONDERHOUDSBEURT?

U kan het best een afspraak maken door op de daarvoor voorzien knop op onze website te klikken. U kan dan op deze pagina de nodige gegevens achterlaten en zelf het meest geschikte moment voor u kiezen in onze agenda. U kan ook bellen of mailen naar uw dichtstbijzijnde Toyota Center, deze vindt u hieronder aangegeven op de kaart.

HOEVEEL GARANTIE HEEFT MIJN TOYOTA?

Elke Toyota uit Europa heeft 10 jaar of 200.000Km garantie dankzij Toyota Relax. Al wat u hiervoor hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota-dealer.

Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende een jaar of 15000Km, en dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Alweer een goede reden om uw Toyota goed te verzorgen!